Söndag med fullt upp!

I morse väckte Mamma mig med dammsugaren, så drygt men ändå inte. Skulle med henne till gymmet sen för att ha Miniröris men det blev inget. Eller vi gick dit i alla fall men tog mest kort. Sen snabblunch hemma innan vi drog till stan och fikade hos Pelle och Ann-Marie. 
 
Därefter drog vi till ett annat gym som Mamma och hennes kompis ville kolla in. Det var invigning där och min lillasyster blev målad som en tiger, ganska gulligt faktiskt. det var väl inte så där jätte kul men roligt att träffa Jennie, hon är snäll och ganska rolig. 
 
Sen blev det roligare, väl hemma kom Nellie och vi åkte ut till stallet. Tog in hästarna själva och gjorde iordning dem för en uteritt. Hästarna var ganska pigga och testade oss en hel del men det gick så himla bra. Vi tog långa galopper på fina grusvägar och Mamma byggde upp ett hinder som vi tog ett par skutt över. Sen avslutade vi med en lång galopp över åkern intill stallet - där drog Zita värsta bockrepan men jag satt kvar och sen galopperade hon på fint. 
 
Nu har vi ätit kvällsmat och jag har duschat, snart är det dags för sängen för imorgon är det äntligen skola igen och då ska en av mina nya kompisar på min nya skola följa med mig hem. Det ska bli grymt kul!
 
Här kommer lite bilder från dagens ridtur!
 
 
Ha en toppen kväll alla så hörs vi imorgon!
 
Kram Tova
 
 
 
 

Tova Lindberg

Det här är mitt liv som jag lever det med hästar, skola och kompisar - enjoy

RSS 2.0